Testul la care a fost supusă o tânără din Târgu Jiu

Izabela Pănescu, tânăra din Târgu Jiu care prezintă emisiunea „Tinereţe fără bătrâneţe“ de la Digi 24, a acceptat să doarmă sub supraveghere, pentru a testa două aplicaţii care măsoară eficienţa somnului. Rezultatele o să le aflaţi la sfârşit de săptămână, în emisiune.

Izabela Pănescu a plecat de la serviciu, s-a dus acasă, a mâncat, s-a schimbat în pijamale şi... s-a apucat de muncă. A dormit sub supraveghere. Două aplicaţii recomandate pentru un somn liniştit i-au măsurat eficienţa somnului. Apoi a comparat rezultatele, pe care le va prezenta în emisiune. „Am face orice ca să dormim mai bine, iar gadgeturile sunt din ce în ce mai folosite. Problema multor aplicaţii pentru monitorizarea somnului este că nu sunt concepute cu ajutorul oamenilor de ştiinţă. Aşa se explică de ce două aplicaţii care mi-au monitorizat somnul simultan au raportări atât de diferite. Prima spune că eficienţa somnului a fost de 96%, cealaltă e mai aproape de realitate. Nu dormisem prea bine”, a spus realizatorul emisiunii „Tinereţe fără bătrâneţe”.

Duminică, de la 10.30, în emisiune, o să aflăm de la medici specialişti care sunt gadgeturile care chiar ne pot ajuta să dormim mai bine.

Izabela Pănescu a terminat Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Târgu Jiu, după care a plecat la studii în Bucureşti. A lucrat o vreme pentru emisiunea „Ce se întâmplă, doctore“, de la Pro TV, dar acum are propria emisiune la Digi 24.

Vizualizări: 9,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: