Au adus în Gorj premiile festivalului de la Petrila

Patricia Maria Medeleanu, cursantă a Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu, a adus în Gorj trofeul Festivalului-Concurs Naţional de Folclor „Rapsodia Munţilor” de la Petrila, judeţul Hunedoara. Competiţia muzicală a avut loc duminică, 14 octombrie, iar tânăra coordonată de profesorul Cristina Boian a impresionat juriul cu talentul şi vocea ei. Patricia Maria Medeleanu a fost premiată la secţiunea solişti vocali, categoria 11-12 ani.

De asemenea, la ediţia a V-a a festivalului de folclor, Denisa Parlageanu, tot cursantă a Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu, a câştigat premiul I la aceeaşi categorie, iar Melinda Mitran, coordonată de profesorul Liliana Neoaga, a câştigat premiul al II-lea.
Şi elevul Patrick Ciobanu, coordonat de profesorul Narcis Iacob, s-a întors cu un premiu important. Tânărul a câştigat premiul I la secţiunea solişti instrumentişti, categoria 11-12 ani.
Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Culturală „Rapsodia Munţilor” Petrila, în colaborare cu autorităţile hunedorene, la Casa de Cultură „Ladislau Schmidt” din Petrila.

Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: