Un lider din Rovinari, exclus pentru că şi-a jignit colegii

Un lider de la Sindicatul Energia Rovinari, Marius Stolojanu, şi-a dat demisia înainte să fie dat afară din Sindicatul Energia Rovinari, după ce mai multe peroane s-au plâns conducerii că acesta le vorbeşte foarte urât. Acesta nu se sfiieşte să jignească chiar şi femei, colege de sindicat, scriindu-le pe Facebook vrute şi nevrute. 

„Băbăciuni“, este comentariul cel mai „cuminte“ al lui Marius Stolojanu, pe reţelele de socializare, la o postare a unor colege de sindicat. El a intrat în polemici cu acestea, fiind scrise zeci de comentarii. Acesta este vicepreşedinte al sindicatului şi este cunoscut faptul că are un limbaj mai colorat însă în ultima vreme a cam exagerat, spun colegii de sindicat. El a vorbit la Radio Infinit des pre un „un grup de damblagii” care cheltuieşte banii sindicatului. Marius Stolojanu a declarat şi că s-ar fi cheltuit bani cu cei care au fost la Bucureşti pe jos, şi că sindicatul nu i-ar fi aprobat. Constantin Mitrescu, preşedintele Energia Rovinari, susţine că nu este adevărat şi că Marius Stolojanu este supărat că urma să fie dat afară, la cererea membrilor de sindicat şi drept urmare şi-a dat demisia.

Zice că nu pleacă singur

Manu Tomescu este unul din cei cu care a schimbat câteva comentarii pe Facebook, la postare cu membrele de sindicate, aflate într-o excursie. Stolojanu a scris că acestea sunt „traseiste“ şi că au mâncat banii sindicatului. „Am respectat oamenii, oamenii au hotărât. Oamenii au venit peste noi în şedinţa de comitet şi au spus că Stolojanu îi jigneşte şi a continuat şi atunci să îi jignească, comitetul a fost nevoit să stabilească o conferinţă în care să se discute situaţia lui, dacă îl demit sau nu. Pe mine oamenii mă judecă, nu Stolojanu“, a declarat Manu Tomescu, vicepreşedinte la Sindicatul Energia Rovinari. Tomescu a mai spus că toate protestele pe care le-a făcut au fost spontane şi nu avea nevoie de aprobarea sindicatului. Iar cei care au participat la marş este exclus să fi fost pontaţi în cele 8 zile, mai spune Tomescu. „Singurii bani cheltuiţi de sindicat au fost 1700 de lei pentru combustibilul microbuzului în care erau cărate bagajele sau dormeam noaptea“, a precizat Tomescu. Stolojanu a declarat că împreună cu el vor mai pleca şi câteva zeci de membri de sindicat.

Vizualizări: 2,898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: