Un medic militar, în cărți pentru șefia Serviciului de Ambulanță

Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Gorj ar putea avea o nouă conducere după ce ieri a fost vehiculat numele unui penelist pentru această funcție. Medicul Dan Vâlceanu, actual salariat al Serviciului de Ambulanță Gorj, este în cărți pentru șefia instituției acesta înlocuindu-l pe actualul director Marian Niculescu. Cert este că nimeni din conducerea Partidului Național Liberal nu a confirmat ieri această înlocuire.

Marian Niculescu, actualul director al SJA Gorj, ar putea fi înlocuit din funcție cu medicul Dan Vâlceanu, membru PNL. Niculescu se așteaptă la o schimbare în condițiile unei noi guvernări însă despre această posibilă numire nu știa ieri nimic. ”Nu m-a anunțat nimeni, nu a discutat nimeni cu mine despre schimbare. Domnul Dan Vâlceanu este medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, nu am avut niciodată divergențe. Cert este că nu s-a făcut niciun control, nu mi-a reproșat nimeni nimic, nici măcar nu știam că instituția revine PNL-ului”, a declarat Marian Niculescu, directorul SJA Gorj.

Președintele liberalilor gorjeni, Dian Popescu, habar nu avea ieri de unde apăruse acest nume pentru șefia SJA Gorj. ”Din câte știu este medic militar dar nu s-a discutat despre preluarea conducerii. Nu este niciun protocol privind repartizarea instituțiilor, dacă vorbim de protocol atunci e clar numire politică. Eu îmi doresc o analiză a oamenilor și nu o analiză politică. Nici măcar nu știu dacă domnul Vâlceanu este membru PNL”, a declarat Dian Popescu, președinte PNL Gorj.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: