Un milion de euro pentru comuna Turburea

Autoritățile locale din comuna gorjeană Turburea au reușit să acceseze un nou proiect important pentru comunitate. Este în valoare de un milion de euro și este îndreptat spre persoanele nevoiașe din localitate. Peste o sută de localnici vor primi o masă caldă la cantina primăriei în următorii trei ani, vor fi create 15 locuri de muncă și va fi reînviat sportul în rândul juniorilor.

Proiectul este în valoare de un milion de euro și va fi implementat în trei ani. 130 de persoane din comuna Turburea vor primi zilnic câte o masă caldă la cantina din localitate. În plus, vor fi create locuri de muncă și sprijiniți tinerii sportivi din comună. 

“Este un proiect foarte mare pentru comuna Turburea, de un milion de euro, bani europeni. Dăm viață la încă 15 locuri de muncă pentru o perioadă de trei ani de zile, dăm masă caldă în acest proiect la 130 de persoane mai necăjite din comuna Turburea, oameni care sunt neputincioși. Vom da viață la echipele de juniori de fotbal. Vor fi două grupe de handbal și una de atletism. Va mai fi un microbuz școlar, dar și echipamente sportive. Este o investiție frumoasă”, a explicat primarul din Turburea, Ion Bîrcă.

Tot cu fonduri europene, primarul a reușit să modernizeze cantina primăriei, unde sunt 400 de locuri. „Am și dotat cantina comunei Turburea tot pe fonduri europene, cu mașină frigorifică și toate dotările necesare pentru o cantină. Aceasta este dotată cu 400 de locuri. Banii guvernamentali, mai ales dacă ești la PSD, nu mai vezi de la acest Guvern. De-asta apelăm la fonduri europene”, a mai spus Bîrcă, la Radio Infinit. 

Vizualizări: 2,990

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: