Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un nou bilanţ al victimelor de la Londra: 58 de morţi!

Cel puţin 58 de persoane au murit în urma incendiului produs în Londra. Prim-ministrul britanic Theresa May a recunoscut că reacţia autorităţilor nu a fost suficient de bună, informează agenţia de presă Reuters.

Theresa May s-a întâlnit, sâmbătă, cu locuitorii clădirii Grenfell Tower, care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de maniera în care Guvernul britanic a gestionat situaţia. „Reacţia serviciilor de urgenţă, a Serviciului Naţional de Sănătate şi a comunităţii a fost eroică. Dar, sincer, sprijinul oferit familiilor afectate de incendiu care aveau nevoie de ajutor sau de informaţii în momentele de după dezastru nu a fost suficient de bun”, a declarat Theresa May, care a promis alocarea a cinci milioane de lire pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de incendiu. „Cei care şi-au pierdut locuinţele în incendiu vor primi o casă în următoarele trei săptămâni”, a adăugat May.

Comandantul Poliţiei din Londra, Stuart Cundy, a afirmat că numărul deceselor survenite în urma incendiului ce a cuprins clădirea de 24 de etaje a ajuns la 58.  Dacă decesele vor fi confirmate, incendiul produs la Grenfell Tower va rămâne în istorie drept cel care a produs cele mai multe victime în Londra din ultimii 60 de ani.

Vizualizări: 3,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: