Un nou concurs anulat la Spitalul Județean

Candidatele care au participat la concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu pentru un post de lenjereasă vor susține din nou proba scrisă. Asta a decis conducerea unității spitalicești după ce una dintre candidate, care nu promovase această probă, a depus o contestație în care a reclamat faptul că baremul de corectare nu a corespuns cu tematica de concurs, dar și că una dintre întrebările de la proba scrisă nu s-a regăsit în tematica de concurs, respectiv în fișa postului de lenjereasă.

Candidata respinsă a solicitat și reevaluarea lucrării. De altfel, proba scrisă a fost promovată doar de una dintre cele 8 candidate la acest post. Interviul a fost programat pentru vineri, 31 mai, însă, în aceste condiții, candidata care reușise să promoveze proba scrisă cu aproape 94 de puncte nu va mai fi intervievată. În urma contestației depuse, conducerea unității spitalicești a admis sesizarea și a dispus anularea probei scrise, precum și reluarea acesteia în maximum 15 zile lucrătoare.

Postul de lenjereasă este disponibil pentru Biroul Administrativ al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. În ultimul an, mai multe concursuri organizate de unitatea spitalicească au fost anulate și reluate după ce candidații au depus contestații.

Vizualizări: 2,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: