Un pandur la Naţională: Sper să prind câteva minute!

Atacantul echipei Pandurii Târgu Jiu, Mihai Roman, a fost convocat de urgenţă la echipa naţională a României pentru amicalul de marţi cu Danemarca de pe “Arena Naţională” din Bucureşti. Dorinţa lui Mihai Roman este să şi intre pe stadion la meciul cu danezii.

Vârful de 22 de ani care a marcat 7 goluri în acest sezon de Liga 1 pentru Pandurii Târgu Jiu se va deplasa în această seară în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia pentru a intra imediat în programul de pregătire stabilit de selecţionerul Anghel Iordănescu. În actuala ediție a Ligii I, atacantul de la Pandurii a înscris 7 goluri în 13 jocuri. Antrenorul Petre Grigoraş spune că a fost sunat personal de selecţionerul Anghel Iordănescu. „Mă bucur foarte mult pentru Mihai Roman, chiar selecţionerul m-a sunat personal pentru această convocare. Este o şansă pentru el, este prima convocare şi va trebui să profite de ea. Roman este un atacant foarte tehnic şi sunt mulţumit de el”.

Mihai Roman se află la prima sa convocare la naţionala de seniori dar mai are în CV cinci selecţii la reprezentativa Under 21 a României, pentru care a şi marcat de două ori. În actuala ediţie a Ligii I, atacantul echipei noastre a înscris şapte goluri. Mihai Roman a devenit al patrulea “tricolor” din lot. Ceilalţi trei sunt Bogdan Mitrea, Eric Bicfalvi şi George Puşcaş. “M-a luat prin surprindere şi pe mine vestea. Îmi doresc enorm de mult să prind câteva minute. Sper ca domnul Anghel Iordănescu să mă folosească. Mă bucur foarte mult că am făcut această alegere în vară, de a veni la Pandurii Târgu-Jiu. Până la urmă este echipa care m-a propulsat la echipa naţională”, a spus Roman la Dolcesport.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: