Previziunea lui Golea: Sigur câştigăm procesul cu acţionarii

Un nou termen în procesul dintre CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi asociaţii clubului se va judeca marţi, 12 iunie, la Tribunalul Gorj. Este vorba de acţiunea prin care clubul gorjean solicită de la finanţatori circa 4 milioane de euro, bani cu care aceştia s-au angajat din 2013 până acum să finanţeze clubul. Administratorul special al clubului gorjean, Marin Golea, este sigur că va câştiga acest proces, dar nu ştie când. Speră ca expertiza cerută de magistraţi să fie prezentată cât mai repede, astfel încât conflictul să se încheie şi banii să intre în conturile clubului care se află în impas.

„Aşteptăm să vedem ce spune expertiza, dacă a fost depusă. De câştigat, câştigăm sigur. Numai să vedem dacă s-a depus expertiza. Dacă nu, sperăm să fie depusă în termenul cel mai scurt. Nu văd de ce să se lungească, pentru că era foarte simplu de calculat sumele, contribuţia asociaţilor”, a declarat Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.   

Asociaţii de la CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu sunt Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Târgu Jiu, Artego Târgu Jiu şi Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia (USMO).

Vizualizări: 582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: