CS Pandurii ar putea trece de Primăria Târgu Jiu

Clubul Sportiv Pandurii, care este diferit de Pandurii Lignitul Târgu Jiu, ar putea trece de Primăria Târgu Jiu. CS Pandurii ţine acum de Ministerul Tineretului şi Sportului. Mihai Prunariu, directorul CS Pandurii, agreează o astfel de mutare, cu condiţia ca finanţarea să rămână măcar la acelaşi nivel.

CS Pandurii are rezultate notabile mai ales la atletism şi la box, dar şi la alte sporturi. Genul acesta de cluburi ar putea trece de la autoritatea centrală, MTS, la cele locale.

Mihai Prunariu, directorul CS Pandurii, nu este împotriva unei astfel de soluţii. „Nu s-a stabilit exact, ştiu că sunt discuţii şi cu Uniunea Consiliilor Judeţene, şi cu uniunea municipiilor, pentru un memorandum, să vedem unde vor pleca Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, Clubul Sportiv Pandurii, Direcţia pentru Cultură. Cred că direcţiile judeţene merg la Consiliul Judeţean, iar clubul la municipiu. În acest context, nu mai are rost Clubul Sportiv Municipal, pentru că ar fi două structuri care se suprapun”, a spus Mihai Prunariu.

Pentru Mihai Prunariu este important ca finanţarea să nu fie mai mică. „Problema este ca activitatea sportivă să fie finanţată cel puţin la nivelul la care a fost finanţată de Ministerul Tineretului şi Sportului în ultimii 20, ca performanţa să crească, nu să scadă”, a mai spus Prunariu la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: