Un primar cu ștate vechi amenință că va pleca din PNL Gorj. Ce l-a supărat!

Ape tot mai tulburi în tabăra liberală din Gorj. Unul dintre cei mai vechi primari din PNL amenință că va pleca din partid până la următoarele alegeri. Liviu Cotojman, din Roșia de Amaradia, s-a supărat după ce prefectul Marcel Iacobescu a declarat public că vor fi făcute sondaje în toate localitățile conduse de edili PNL și doar în urma rezultatelor, vor fi stabiliți și viitorii candidați pentru alegerile locale din 2024. 

Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a fost primul care a reacționat ferm. Nici nu vrea să audă de vreun sondaj făcut în comuna sa. Dacă va fi vreunul, este dispus să plece din PNL și să candideze de la alt partid peste doi ani. 

"Dacă vreodată PNL Gorj va face sondaj la Roșia de Amaradia, ma va supăra chestia asta și nu voi mai candida pentru un nou mandat din partea PNL. De la 23 de ani fac politica și am făcut politica de dreapta. Tot de la PNL îmi doresc sa candidez și la următoarele alegeri, dar unii din PNL fac declarații iresponsabile și supăra. Dacă as fi sondat de organizația județeană, eu m-aș gândi să candidez de la alta formațiune politică", a reacționat primarul din Roșia de Amaradia, la Radio Infinit.

"Noi, PNL, acum, nu suntem ca o fată mare să se uite toți la noi. Dimpotrivă, s-ar putea ca partidul să se roage de anumiți primari să candideze la viitoarele alegeri”, a mai declarat primarul Liviu Cotojman. 

Afirmațiile sale vin după ce prefectul liberal Marcel Iacobescu a transmis că primarii în funcție nu ar trebui să se culce pe-o ureche, că vor fi făcute sondaje în toate comunele și nu mai este o regulă ca primarul în funcție să fie sigur și candidatul la următoarele alegeri. 

Iacobescu a făcut precizările să-i atragă atenția mai mult primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. E de notorietate deja faptul că cei doi nu se mai înțeleg și se atacă public de câte ori au ocazia deși sunt colegi de partid.

Vizualizări: 2,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: