Un primar din Gorj: Nu scapă nicio doamnă sau domnișoară, indiferent de vârstă

Inițiativă lăudabilă a primarului din localitatea gorjeană Ionești care în perioada 1-8 martie ia la pas toată comună pentru a oferi câte o ciocolată doamnelor și domnișoarelor, ”indiferent de vârstă”. Primarul merge din poartă în poartă.

De când a fost ales primar, Sorin Lambu a făcut un obicei ca în fiecare an de Ziua Femeii să meargă din casă în casă și să ofere câte o ciocolată reprezentantelor sexului frumos.  De patru zile, edilul din Ionești a luat la pas comuna în lung și lat pentru a ajunge la fiecare femeie, și nu sunt puține deloc.

Edilul a împărțit anul acesta aproape 900 de mărțișoare dulci în localitate. ”Eu personal mă deplasez la fiecare doamnă și domnișoară din sat. O iau din casă în casă, strig la poartă și le ofer câte o ciocolată din partea mea alături de urări de bine la început de primăvară.  De patru zile sunt pe drumuri și fac acest lucru în fiecare an de când ocup funcția de primar. Nu scapă nicio doamnă sau domnișoară indiferent de vârstă, intru în casă și le ofer câte un mărțișor. Ori ajung la toate ori la niciuna”, a precizat edilul din Ionești, Sorin Lambu.

Mărțișoarele dulci nu sunt oferite din bugetul primărie, ci din banii primarului.

Vizualizări: 5,768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: