Un primar din Gorj recunoaște că a închis ochii la neregulile din localitate. Nu l-am deranjat că face pâine dintr-o apă neavizată

Un primar din județul Gorj recunoaște că a închis ochii la neregulile din comună și a ”protejat” anumiți agenți economici, dar și localnici, devenit implicit ”complice” al acestora. 

O parte din cei ”ajutați” de edil i-au devenit adversari politici în cursa electorală pentru primăria Stejari, iar Robert Păiuși a făcut publice într-un live pe rețelele de toate neregulile pe care le-a știut și le-a ținut secret.

Supărat că un contracandidat de la AUR pentru primăria Stejari promite că va oferi facilități investitorilor, primarul Robert Păiuși povestește cum a închis ochii la neregulile grave care se întâmplă la brutăria din comună.

”Domnul brutar nu a fost lăsat în pace? Știți că pământul de sub brutărie nu este al lui, știți că fântâna de o are forată nu are nicio autorizație de funcționare și forarea s-a făcut fără avize? Ți se pare că a fost deranjat că face pâine dintr-o apă care nu a fost avizată? Domnul este un om care vrea să pară corect, cinstit, foarte bun administrator, un bun samaritean da ia să-l întrebați dacă are aviz la apa aia din care face pâine, a forat un puț din care nouă ne dă să mâncăm. Are autorizație de la primărie, DSP, DSVSA și să spună dacă eu în toți cei 8 ani de zile i-am făcut vreun rău…..Vi se pare că au fost strangulați investitorii de mine? Ți se pare că cei care au terase plătesc vreun impozit la primărie? Cum ai putea să ajuți investitorii, ai da din salariu de primar să-i susții?”, povestește Robert Păiuși.

Edilul din Stejari a închis ochii și la delicte silvice pe care susține că le-a reclamat la poliție dar și la alte instituții abilitate să ia măsuri. 

”Pădurarul zice că l-am amenințat, dar eu l-am rugat frumos de atâtea ori, iar acum am făcut o plângere la Poliției, la Garda Forestieră. Dacă ai fost și ești corect scapi, dacă nu, nu, că văd că ești tupeist. Nu te-a amenințat nimeni”, a mai spus primarul din Stejari

Mai mult decât atât, primarul din Stejari susține că în comună s-a construit fără autorizație și cu toate astea nu a amendat pe nimeni. Acum, în campanie le amintește oamenilor că a închis ochii la aceste încălcări ale legislației. ”Nu există vreun om din Stejari care să fi luat vreo amendă de la mine pentru că a construit de la pod până la casă. Nu cred că există vreun om amenințat de mine că-și va lua amendă”, a mai adăugat Robert Păiuși.

Vizualizări: 8,174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: