Un profesor de la Liceul 5, găsit mort în casă

Un bărbat de 56 de ani din municipiul Târgu Jiu a fost găsit mort în casă. De aproape o săptămână acesta nu a mai fost văzut, iar rudele au chemat ieri pompierii să deblocheze uşa apartamentului în care locuia. La intrarea în apartament, pompierii, însoţiţi de echipele SMURD, nu au făcut decât să constate decesul bărbatului.

Bărbatul de 56 de ani era profesor la Liceul Nr. 5 din Târgu Jiu. Acesta locuia singur într-un apartament situat pe strada Popa Șapcă, fiind divorţat de soția sa, iar fiica sa locuiește în Franța. Ultima dată a fost văzut în urmă cu o săptămână la liceul la care preda. Primii îngrijorați de dispariția sa au fost colegii de serviciu, care au sunat la rudele profesorului pentru a-i întreba dacă știu ce i s-a întâmplat. O verișoară împreună cu soțul ei au venit să vadă ce a pățit, însă nu au putut intra, deoarece ușa de la apartament era blocată. În zadar au bătut, deoarece nu răspundea nimeni. Atunci au sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de la pompieri și o echipă SMURD. “Știm că ultima dată a fost văzut lunea trecută, când a fost la școală. Era profesor, un om foarte deștept. A făcut facultatea de inginerie la Timișoara, dar a dat în darul beției, mai ales după ce a rămas singur. Pe noi ne-au sunt profesorii de la el de la școală și l-am sunat nu a răspuns, am venit aici și nu am reușit să dăm de el. Acum am vorbit și cu fiica sa în Franța, trebuie să o sunăm înapoi să-i spunem nenorocirea”, a declarat soțul verișoarei sale.

Pentru a pătrunde în locuință pompierii au forțat ușa de la intrare. Aceștia l-au găsit pe profesor mort, corpul său intrând deja în putrefacție, semn că și-a dat ultima suflare acum cinci zile. Corpul său atârna peste cada din baie. “Am fost solicitați să intervenim la o persoană blocată în locuință. Pentru a pătrunde în apartamentul situat la etajul cinci al blocului a fost nevoie de forțarea ușii de la intrare. Din păcate, bărbatul era deja mort”, a declarat Robert Popescu, șeful gărzii de intervenție din cadrul ISU Gorj.

Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei și pentru a stabili dacă este vorba despre o moarte naturală sau de altă natură.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: