Un rovinărean beat, rănit în accident

Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizata prin 112 cu privire la faptul că pe DE 79, pe raza satului Bîlteni, s-a produs un accident rutier cu victime. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma cercetărilor efectuate a constatat că C.L., de 35 ani, din oraşul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79, pe raza comunei Bîlteni, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Orăşenesc Rovinari.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv, respectiv 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

          Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi  conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Biroul de presă

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: