Un rovinărean s-a răsturnat cu un camion plin cu lignit

Un camion încărcat cu lignit, înmatriculat în județul Gorj, s-a răsturnat din cauza unei explozii produse la o anvelopă, în urma căreia șoferul a pierdut controlul volanului. Evenimentul rutier a avut loc pe drumul expres pe sensul către Slatina.

Potrivit unui comunicat emis de oamenii legii, la data de 16 august a.c., în jurul orei 14.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Expres 12 (DEx12), pe sensul de mers Balș către Slatina, în zona localității Piatra-Olt.

Camionul era condus de un bărbat din Rovinari.

”La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt care au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule format din cap tractor și o semiremorcă, încarcat cu cărbuni, condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Rovinari, județul Gorj.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că la kilometrul 36 + 600 metri, pe Drumul Expres 12, ansamblul de vehicule, care circula pe sensul de deplasare Balș către Slatina, s-a răsturnat pe partea carosabilă, din cauza unei explozii produse la anvelopa stânga față a capului tractor, în urma căreia șoferul a pierdut controlul volanului.

În urma evenimentului, încărcatura a ajuns și pe sensul opus de deplasare, rezultând doar pagube materiale”, a comunicat IPJ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La fața locului se acționează pentru curățarea și eliberarea drumului și reluarea traficului rutier în condiții normale, iar polițiștii vor întocmi actele de constatare a evenimentului și vor elibera autorizație de reparație conducătorului auto.

Galerie foto




Vizualizări: 4,969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: