Un sindicalist din FNME, atac la Condescu

Președintele Sindicatului Liber al Carierei Roșia, Cristian Lădaru, i-a pus la un loc pe fostul sindicalist Marin Condescu și fostul director al CE Oltenia Laurențiu Ciurel. Lădaru susține că cei doi fac rău companiei energetice declarând că o paște falimentul sau insolvența.

“Domnul preşedinte Condescu, Ciurel se dau salvatorii CEO. Unul spune pe la televizor că intră CEO în faliment, celălalt că intră în insolvenţă. Eu ca lider de sindicat să ies la televizor şi să îmi dau cu părerea că CEO intră în faliment, ce şanse mai am să candidez pentru o organizaţie sindicală în cadrul unei unităţi care e în faliment? Care e scopul?”, se întreabă Cristian Lădaru.
Declarația lui Lădaru vine la câteva zile după ce Condescu a anunțat că vrea să candideze pentru șefia Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO), funcție pe care o doreşte și Lădaru. Sindicalistul crede că Marin Condescu vrea să ajungă la Pandurii, prin USMO. „Interesul lui Condescu este să revină la Pandurii. Faceţi şi dvs logica. Fiind membru în Consiliul de Administraţie al USMO automat ocupi o funcţie cheie”.
Lădaru a mai declarat că sindicatele din FNME ar trebui să uite trecutul. „Vom vedea la alegeri. Nu poate să controleze niciun alt preşedinte de sindicat. Am şanse mari. Mă bazez pe oamenii care reprezintă consiliile de coordonare, se vor o schimbare. Dacă nu am înţeles că trebuie să ne schimbăm mentalitatea, să uităm ce a fost în trecut, înseamnă că dispărem ca organizaţie sindicală”, a mai spus acesta la Radio Infinit. Alegerile în Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia au fost amânate pentru data de 22 iulie, până pe 20 depunându-se candidaturile.

Vizualizări: 1,233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: