Un şofer teribilist a intrat cu maşina în fântână

Ghinion cât casa pentru un tânăr din Baia de Aramă. Acesta a ajuns cu mașina personală într-o fântână, după ce s-a angajat într-o depășire pe linie continuă. Incidentul a avut loc joi, 29 septembrie, în comuna gorjeană Ciuperceni. Din fericire, în urma impactului nu au fost înregistrate victime.

Tânărul în vârstă de 21 de ani din Baia de Aramă circula pe drumul național din direcția Motru spre Târgu Jiu. În localitatea Vîrtopu a intrat în depășirea unei coloane de mașini, pe linie continuă. Înainte de a se propti cu mașina în fântână, tânărul mehedințean a acrosat și un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani din Oțelul Rosu, autoturism care se afla în fruntea coloanei și care intenționa să vireze pe un drum lateral. "M-a chemat prietenul meu că a avut un accident. Nu știu exact de ce s-a întâmplat, dar mi-a spus că a intrat în depășire și un Logan i-a tăiat fața. Mi-a spus că a și semnalizat când a intrat în depășire, mai mult nu știu", a spus Claudiu Mărunțelu, prieten cu șoferul a cărui mașină a intrat în depășire pe linie continuă.

În urma impactului, mașina mehedințeanului s-a izbit de o fântână de pe marginea drumului. Proprietarii casei în fața căreia se află fântâna au rămas împietriți când au ajuns de la câmp și au văzut ce s-a întâmplat. "Nu știm nimic, acum venim de la tăiat cocenii. Fântâna nu ne aparține, este a comunei", a spus proprietarul imobilului.

Nu au fost înregistrate victime, ambii șoferi suferind doar mici traumatisme. În urma impactului au fost înregistrate numai pagube materiale. Cea mai șifonată a ieșit mașina care s-a izbit de fântână.

Galerie foto




Vizualizări: 746

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: