Un spital din Gorj caută șase medici

Spitalul Municipal Motru, judeţul Gorj, organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea, pe o perioadă nedeterminată, a mai multor posturi de medic.

Este vorba despre: un post de medic specialist oftalmologie – Compartiment Oftalmologie; un post de medic specialist O.R.L. – Compartiment O.R.L.; un post medic specialist cardiologie – Cabinet Cardiologie din Ambulatoriu integrat; un post medic specialist medicină internă – secția Medicină internă; un post medic rezident ultimul an în specialitatea pediatrie – Secția Pediatrie; un post medic rezident ultimul an în specialitatea diabet zaharat, nutriție și boli metabolice – Cabinet diabet zaharat, nutriție și boli metabolice din Ambulatoriu integrat.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 2 iunie.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să aibă: diplomă de medic specialist în specialitatea postului; studii universitare de licență în domeniul sănătate, specializarea medicină; pentru posturile cu grad de rezident - document care să ateste ultimul an de rezidențiat în specialitate (ex. adeverință).

Data exactă a concursului va fi publicată ulterior.

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: