Un spital din Gorj renunță la băile de pe hol

Este șantier la Spitalul de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu de la Dobrița. Acolo se reamenajează încăperile, în sensul că se renunță la băile de pe hol și va fi o baie la două saloane. 

Unitatea spitalicească a funcționat până acum cu grupuri sanitare pe hol, însă s-a luat decizia unei băi la două saloane pentru a veni în sprijinul bolnavilor.

”Chiar dacă spitalul este foarte aglomerat în această perioadă, se continuă investiția finanțată de PNRR prin Consiliul Județean Gorj pentru amenajarea de grupuri sanitare la fiecare două saloane. Până acum era o baie pe hol, dar am vrut să sporim condițiile de spitalizare dar nici să pierdem foarte multe paturi.  Încercăm să lucrăm fără a deranja bolnavii”, a declarat managerul unității medială Ion Ciochină.

Mai mult decât atât, la spitalul de la Dobrița se implementează și un alt program pentru creșterea eficienței energetice prin montarea de panouri fotovoltaice.

Vizualizări: 2,442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: