Un suporter al pandurilor a mers cu TIR-ul la meci

Defileul Jiului s-a deschis şi ieri pentru suporterii pandurilor, care au dorit să ajungă la Cluj, pentru a vedea primul meci din grupele Europa League. Şoferul unui TIR a profitat de situaţie şi le-a promis poliţiştilor că merge la meci să susţină echipa, dacă este lăsat să treacă.

Şoferul unui TIR din Cluj care a adus ieri marfă la Târgu Jiu a avut ocazia să scape de orele de aşteptare până la reluarea circulaţiei prin Defileul Jiului, putând să revină acasă odată cu suporterii Pandurilor cărora le-a fost permis accesul pe şoseaua respectivă pentru două ore. Bărbatul a fost tras pe dreapta de drumari şi iniţial i s-a spus că nu poate să îşi continue drumul întrucât doar autocarelor cu suporteri şi maşinilor personale cu care fanii Pandurilor fac deplasarea spre Cluj li se permite să circule prin Defileu, măsura fiind şi aşa o excepţie de la restricţiile de trafic a căror valabilitate expiră la sfârşitul lunii viitoare.

TIR-istul şi-a încercat însă norocul şi s-a plâns de faptul că este un fan al Pandurilor care nu va putea să ajungă la timp la meci dacă nu i se permite să meargă şi el în spatele autocarelor cu suporteri. „Vă daţi seama, stau aici până la ora 18.00, fac o oră şi ceva pe Defileu şi vreţi să ajung la timp la meci? Nu se poate aşa ceva. Eu chiar vreau să ajung la meci. Am dus marfă la Târgu Jiu şi cei de la dumneavoastră din oraş m-au asigurat că pot să trec prin Defileu pentru că altfel o luam pe Vâlcea. Vreau neapărat să ajung la meci. Pandurii chiar e o echipă bună şi vă puteţi mândri cu ea. Noi în Ardeal nu mai avem nicio echipă de Europa League şi chiar ne bucurăm că joacă Pandurii la noi. O să vedeţi că vom fi câteva mii de ardeleni prezenţi la meci, iar eu voi fi pe drum pentru că nu mă lăsaţi să trec”, sa plâns şoferul drumarilor care îl trăseseră pe dreapta.

Drumarii i-au arătat ardeleanului o cameră de supraveghere instalată în zonă şi acesta a înţeles că nu poate forţa cordonul, dar în cele din urmă a primit acceptul şi şi-a văzut liniştit de drum. După el la bariera din Defileul Jiului a apărut o familie de pensionari din Constanţa, şoferul fiind un fost suporter al Farului, echipă cu care Pandurii va juca în Cupa României. „Chiar la Cluj avem drum şi am înţeles că de dimineaţă încă se mai poate circula. Vă daţi seama că noi nu ne ducem la meci, dar dacă ne lasă să trecem şi să mergem cu suporterii până acolo am fi tare bucuroşi”, a spus constănţeanul. Pentru că era cu autoturismul personal, bărbatul a putut să-şi vadă şi el de drum, integrându-se în coloana cu maşinile suporterilor. Mai multe autocare şi zeci de autoturisme personale au tranzitat ieri Defileul Jiului spre Cluj, gorjenii făcând deplasarea spre Cluj Arena pentru a susţine Pandurii în meciul de debut de aseară din grupele Europa League contra celor de la Dnepr, toţi declarându-se convinşi că jucătorii noştri îi pot învinge pe ucraineni.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: