Un tânăr s-a ales cu dosar penal cu ”ajutorul” mamei

Un tânăr de 22 de ani din Scoarța a fost prins de oamenii legi în timp ce se plimba cu mașina fără să aibă permis. Din cercetări a rezultat că mama sa i-a dat mașina, deli știa că nu are permis. 

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier, au depistat, în trafic, un tânăr, de 22 ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Bălănești, având autorizația de circulație provizorie expirată și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, confirmă IPJ Gorj.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că mama sa i-ar fi încredințat acestuia autoturismul având cunoștință de faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.


 

Vizualizări: 2,560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: