Un vicepreşedinte PSD vrea să fie director în CEO… pentru bani

Gheorghe Milosteanu, consilier judeţean şi vicepreşedinte PSD Gorj, ar putea fi viitorul director de resurse umane al Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Milosteanu nu a confirmat informaţia, dar nici nu a negat-o, spunând doar că „orice ar vrea un salariu mai mare”. Milosteanu este acum director al Centrului Maternal din Târgu Jiu.

Numele lui Gheorghe Milosteanu apare din ce în ce mai des vehiculat pentru un post bine plătit în minerit. Dacă nu i-a ieşit numirea în funcţia de şef la Minprest Serv Rovinari, acum Milosteanu încearcă să obţină un post în CE Oltenia. 

Gheorghe Milosteanu nu a vrut să comenteze informaţiile apărute în presă conform cărora ar fi promovat în funcţia de director în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Milosteanu spune că nu e timpul potrivit pentru aceste declaraţii, dar recunoaşte că salariul este tentant. ,,Nu este timpul potrivit să comentez un lucru despre care s-ar putea să fie neadevărat sau să nu fie conform cu realitatea. E adevărat că pe fondul salariului mic pe care toţi salariaţii din unitatea noastră îl au, şi unul dintre ei sunt eu, mi-aş dori poate un salariu mai mare'', a precizat Milosteanu.

Gheorghe Milosteanu este consilier judeţean PSD, acesta fiind vehiculat de presa locală în ultimul timp şi drept candidat la funcţia de şef al Minprest Serv Rovinari.

Milosteanu nu ar fi singurul lider PSD promovat director în minerit în ultimele luni, dar cel puţin alţii, cum ar fi Laurenţiu Ciurel sau Vasile Râbu, proveneau din sistem.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: