Unde a fost filmat Stăncioi aseară. Update

Petre Stăncioi a fost surprins de o cameră de supraveghere în satul Frătești, din comuna Lelești, la aproape 30 de kilometri distanță de Turcinești, locul unde l-a împușcat pe actualul partener al fostei sale soții. 

Update: Poliția a analizat imaginile surprinse de camera de supraveghere si sustine ca in imagini nu este individul cautat pentru tentativa de omor. Anuntul vine la aproape 24 de ore de cand au fost ridicate imaginile de anchetatori.

Bărbatul a fost surprins, aseară, mergând pe jos, pe stradă. Sunt indicii că ar fi avut la el și pistolul și că ar purta alte haine față de seara atacului. 

Sute de oameni ai legii sunt mobilizați, în continuare, și il caută. "Politiștii și jandarmii continuă verificările pentru depistarea bărbatului de 52 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor calificat, violare de domiciliu, răzbunare pentru ajutorul dat justiției, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă.

Efectivele angrenate în căutarea bărbatului au fost suplimentate cu forțe de ordine din județele limitrofe și municipiul București, fiind utilizate toate mijloacele şi tehnica din dotare.

În continuare zona este supravegheată de un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Încă o dată facem apel la cetățeni să apeleze numărul unic de urgență 112, în cazul în care dețin informații utile care sa ne conducă la identificarea bărbatului", a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 7,866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: