Unde se „oficiază” căsătorii pentru o zi pe 14 februarie!

Se apropie Ziua îndrăgostiților și cei care vor să își declare iubirea o pot face în numeroase moduri. În mai multe orașe din țară tinerii pot experimenta căsătoria pentru o zi.

De Ziua îndrăgostiților tinerii fac diferite surprize partenerilor dar nu numai flori, bomboane și cadouri ori cine romantice și chiar o căsătorie valabilă o zi.

Deși actul este unul simbolic, sute de îndrăgostiți din capitală vor să spună DA de probă pe 14 februarie. Peste 180 de cupluri așteaptă să-și unească destinele pentru o zi în hala Laminor din sectorul 3. Cuplurile care își vor spune „DA”, la Hala Laminor, chiar și pentru o zi pot privi această experiență ca pe un exercițiu pentru ziua cea mare.

Ba mai mult, aceștia pot veni însoțiți de familie sau prieteni. Ceremonia va fi asemănătoare cu cea a unei nunți obișnuite, însă în acest caz, chiar dacă iubirea lor va dura o viață, certificatul va expira a doua zi. Singura condiție este ca îndrăgostiții să aibă peste 18 ani.

De Valentine’s Day, în centrul Aradului, mai precis pe platoul din fața Palatului Administrativ, în spațiul special amenajat pentru fotografii, se vor „oficia“ căsătorii de o zi.

Ofițerii iubirii, îi așteaptă pe tineri, miercuri, 14 februarie 2024, între orele 11.00 – 20.00 să își declare, public, iubirea.

La kilometrul 0 al orașului, va fi  pregătit un igloo decorat tematic pentru Ziua Îndrăgostiților într-un decor de poveste, dar și un panou special pentru fotografii.

Și centrul comercial Baia Mare Value Centre pregătește un spectacol memorabil pentru Ziua Îndrăgostiților, transformând dragostea într-un eveniment unic intitulat ”Căsătorii pentru o zi”, unde pasiunea se întâlnește cu teatrul.

Doi actori profesioniști vor aduce dragostea în lumina reflectoarelor, interpretând rolurile unui primar și unui preot, gata să unească inimile participanților într-o ceremonie simbolică și plină de umor.

După ”cununie”, cei prezenți vor avea ocazia să-și eternizeze momentul la photobooth-ul tematic, pentru a păstra o amintire foto specială din acest eveniment deosebit. Evenimentul va avea loc miercuri, 14 februarie, între orele 14 și 20.

Vizualizări: 1,022

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: