Unde va avea loc nunta Simonei Halep

Nunta anului 2022 se anunță a fi nunta celei mai bune jucătoare de tenis a României, Simonei Halep, cu Toni Iuruc. Marele eveniment este programat pentru data de 13 noiembrie și va avea loc într-un cadru desprins din basme, în Sala Oglinzii a Cazinoului din Sinaia, locație pentru care cuplul a plătit o sumă uriașă.

Pe lista invitaților de onoare se numără și celebra Nadia Comăneci, după cum anunță playsport.ro care a obținut detalii în premieră despre nunta Simonei Halep. Sportiva și Toni Iuruc vor face nunta, pe 13 noiembrie iar cuplul își va primii invitații într-o locație fabuloasă, desprinsă parcă din basme – Sala Oglinzii a Cazinoului Sinaia.

Cei doi sunt deja soț și soție, având cununia civilă anul trecut, în luna septembrie, însă evenimentul din noiembrie se anunță deja a fi nunta anului în România. Ceremonia religioasă va fi urmată de o petrecere spectaculoasă. „Simona Halep a închiriat întregul Cazino Sinaia, în schimbul impresionantei sume de 20.000 de euro (pentru 24 de ore). Însă, marea petrecere va avea loc în Sala Oglinzii, care are o capacitate de aproape 600 de persoane” scrie playsport.ro. Potrivit sursei citate, la nunta Simonei Halep sunt așteptate în jur de 500 de persoane, însă plicurile cu invitații nu ar fi fost încă trimise. Lista cuprinde nume importante din sportul românesc, printre care Gică Hagi, Gică Popescu, Ion Țiriac, Ilie Năstase, dar și Ianis Hagi, acesta urmând să fie însoțit de iubita sa, Elena Tănase, o tânără din Constanța. Unele zvonuri susțin că oaspete de onoare va fi nimeni alta decât Nadia Comăneci.

Atmosfera va fi întreținută de Smiley și Loredana Groza, doi dintre cei mai scumpi artiști de la noi din țară. În plus, jucătoarea de tenis ar fi plătit în avans și o trupă machedonească. Simona Halep și Toni Iuruc ar fi stabilit deja meniul, ce va fi un mix între tradițional și modern iar prețul unui singur meniu se situează la 200 de euro.

Vizualizări: 1,829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: