Patronul FCU Craiova află luni dacă iese din închisoare

Adrian Mititelu așteaptă ziua judecării apelului procurorilor, ținând cont că la prima instanță judecătorii au decis eliberarea sa. Procesul este programat pentru luni, 4 iulie.

 Pe data de 5 noiembrie 2020 Adrian Mititelu a fost trimis în spatele gratiilor pentru trei ani, după ce judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au considerat că patronul lui FCU Craiova este vinovat pentru evaziune fiscală. În tot această perioadă patronul alb-albaștrilor s-a considerat nevinovat, având chiar și argumente solide în favoarea sa, dar în cele din urmă a ajuns în spatele gratiilor.

Pe data de 20 iunie avocatul lui Adrian Mititelu a formulat o cerere de revizuire, cea care a fost admisă în parte de către judecătorii de la Tribunalul Dolj, iar aceștia au decis eliberarea patronului celor de la FCU Craiova. A doua zi procurorii DNA au făcut apel, iar acesta a primit termen de judecată pe data de 4 iulie 2022, cu începere de la ora 10:30. La data de 5 iulie 2022, Adrian Mititelu va efectua deja 1 an și opt luni de când se află în spatele gratiilor, dar speră să fie eliberat în cursul serii de 4 iulie, atunci când patronul echipei din Bănie așteaptă cu încredere ca apelul procurorilor să fie respins.

Între timp FCU Craiova se află în cantonament în Austria, iar gruparea alb-albaștrilor a efectuat deja trei transferuri. Ionuț Gurău, David Croitoru și Andre Duarte au semnat contracte cu gruparea din Bănie.

Vizualizări: 430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: