Universitatea Craiova, aproape de al treilea transfer

Universitatea Craiova i-a transferat în această iarnă pe Alexandru Ișfan (22 de ani) și pe nord-macedoneanul Gjoko Zajkov (27 de ani). Oltenii nu vor să se oprească aici și sunt la un pas să-l transfere pe Jair de la Petrolul.

Gruparea din Bănie vrea să profite de situația financiară dificilă de la Petrolul și e pe cale să se înțeleagă cu ploieștenii pentru transferul mijlocașului brazilian Jair Tavares da Silva (28 de ani). ”E aproape și departe. Până nu se semnează... Diferența e mică (n.r.- între cerere și ofertă). Eu spun că sunt șanse. Am spus-o de la început, pentru prețul corect e normal ca orice jucător să plece la mai bine. Am mai declarat, noi rugăm anumiți jucători să plece, dar nu vor. Înseamnă că la Petrolul e bine”, a declarat Claudiu Tudor, președintele Petrolului.

Ajuns gratis în vara lui 2022 la Petrolul, Jair a mai jucat de-a lungul carierei sale la Ituano (Brazilia), AC Oulu, Ilves și HJK Helsinki (Finlanda).

Gjoko Zajkov a fost al doilea fotbalist transferat de Universitatea Craiova de când echipa a fost preluată de Eugen Neagoe. Fundașul are 22 de meciuri la prima reprezentativă a Macedoniei de Nord și a făcut parte din lotul echipei naționale inclusiv la EURO 2020, unde nu a bifat, însă, nicio prezență pe gazon.

Primul a fost internaționalul de tineret Alexandru Ișfan, transferat de la FC Argeș în schimbul a 650.000 de euro.

Vizualizări: 781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: