CSM Târgu Jiu joacă sâmbătă, acasă, cu Gloria Bistriţa

CSM Târgu Jiu primește la finalul acestei săptămâni vizita Gloriei Bistrița. Partida, care contează pentru etapa a-12-a din Liga Florilor, este programată pentru sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, partida fiind transmisă în driect de Pro Arena.

Sala Sporturilor va fi gazda unei dintre cele mai atractive partide din runda cu numărul 12 din Liga Florilor. Confruntarea dintre CSM Târgu Jiu şi Gloria Bistriţa se anunţă un nou spectacol handbalistic.

CSM Târgu Jiu, echipa condusă de Liviu Andrieș, este fără îndoială revelația acestui tur de campionat. Are patru victorii consecutive, trei în campionat și una în Cupa României. CSM Târgu Jiu, chiar dacă are statutul de echipă nou-promovată, a arătat că este o echipă ambițioasă, greu de învins, mai ales pe teren propriu, cu un nucleu deja bine conturat, cu jucătoare talentate, care formează un grup unit.

Dornice de performanță, handbalistele lui Liviu Andrieș au demonstrat că se pot lupta de la egal la egal cu orice adversar din Liga Florilor, indiferent de calibru. De cealaltă parte, echipa vizitatoare, Gloria Bistrița aliniază o garnitură cu multe jucătoare de naţională, cu experienţă, cu un lot valoros, cu un buget generos la nivelul Ligii Florilor, și cu un obiectiv clar de a ocupa la finele campionatului un loc de cupă europeană.

Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: