Universitatea Craiova revine pe locul 1 înaintea duelului cu FCSB

Meciul dintre UTA şi Universitatea Craiova, disputat luni seara, s-a încheiat cu scorul de 1-2.  Oltenii au urcat astfel pe primul loc în clasament, după golurile înscrise de Cicâldău și Ofosu.

Universitatea Craiova avea nevoie de victorie ca să profite de pasul greșit al celor de la FCSB, învinși la Cluj, și să urce pe primul loc. Oltenii au început în forță, dar după patru minute partida s-a întrerupt. Fanii arădeni au aprins torțele în afara stadionului și fumul de la acestea a ajuns pe stadion. Arbitrul Avram a oprit partida pentru a se „risipi” ceața, iar după două minute confruntarea s-a reluat.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 13 când Bărbuț a centrat, Mamut a deviat și Cicâlcău a trimis pe jos în poartă. După 9 minute, gazdele au egalat după ce Buhăcianu a trimis în plasă, cu capul, de lângă Nicușor Bancu. Craiova a mai marcat o dată după o nouă fază spectaculoasă în care Mamut a jucat din nou rolul servantului, i-a pasat lui Ofosu care a plecat în viteză spre poarta adversă, a driblat un fundaș și a marcat cu un șut puternic.

După această victorie Universitatea Craiova a urcat pe primul loc în campionat. Oltenii au 31 de puncte, cu unul mai mult decât cei de la FCSB, cu care vor juca etapa viitoare.

Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: