Cojocaru: Jucăm fotbal, dar nu avem noroc

Pandurii Târgu Jiu a avut evoluţii mai bune în ultima parte a turului acestui sezon, dar nu a luat prea multe puncte. Antrenorul Călin Cojocaru a concluzionat că echipa sa a jucat fotbal, dar nu a avut noroc, fiind convins că Pandurii va scăpa de retrogradare.

Pandurii a intrat în vacanţa de iarnă pe ultimul loc în Liga 2, loc pe care l-a ocupat de 14 ori în cele 15 etape care s-au disputat din acest sezon. Chiar dacă la unele meciuri echipa a avut evoluţii lăudabile, gorjenii nu au adunat prea multe puncte, având doar şapte şi ocupând ultima poziţie din clasament.

Cu toate acestea antrenorul Călin Cojocaru crede că poate salva Pandurii de la retrogradare. „Cred că am jucat fotbal în fiecare meci, exceptând partida de la Recea, pentru că nu poţi să joci pe arătura aceea de teren. Sunt convins că putem scăpa de retrogradare. Dacă Bacăul speră, noi de ce să nu sperăm?”, se întreabă tehnicianul care consideră că realitatea de la echipă nu e cea pe care o arată acum clasamentul: „Clasamentul nu reflectă realitatea. “Lanterna” joacă fotbal spre deosebire de alte echipe şi mă doare acest lucru, în special pentru jucători. Se pregătesc exemplar, nu se vede o secundă în atitudinea lor că la echipă sunt lipsurile care sunt. Pentru asta trebuie felicitaţi”.

Cei de la Pandurii sunt pe ultimul loc în Liga 2, locul 21, cu doar 7 puncte acumulate în 15 meciuri.

Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: