Stoican: Suntem pe un drum foarte bun

ACS Viitorul Târgu Jiu a reușit un sezon foarte bun cu antrenorul Flavius Stoican pe bancă. Tehnicianul care a venit în vară la Târgu Jiu consideră că echipa este pe un drum bun și nu vrea să se oprească doar la locul doi pe care se află acum.

ACS Viitorul Târgu Jiu este neînvinsă în ultimele cinci meciuri oficiale, în care a contabilizat patru victorii și un egal. În plus s-a calificat și în faza următoare a Cupei României după ce a eliminat pe FC Argeş.

În aceste condiţii antrenorul Flavius Stoican s-a declarat mulţumit de lotul pe care l-a avut la dispoziţie, chiar dacă are mulţi jucători tineri ]n echipă. ”Lucrurile astea ne arată, și mie ca antrenor, că avem o echipă matură, chiar dacă sunt mulți tineri. O echipă care nu cedează și indiferent de scorul de pe tabelă jucăm până la final. Am încercat să jucăm fotbal, să pasăm și asta mă bucură. Avem jucători tineri care îmi doresc să crească de la zi la zi”, consideră Stoican care a spus şi secretul reuşitelor sale, îmbinarea plăcerii de a juca cu rezultatele bune: „Până la momentul acesta chiar suntem pe un drum foarte bun și nu vreau să ne oprim aici. Sunt mândru și bucuros că acești băieți au crescut și joacă fotbal. Au entuziasm, de aceea am venit în rândul lor, să le dau încredere şi plăcere. Să învățăm jocul de fotbal exact așa cum e frumos și pentru oamenii care se uită, nu numai pentru rezultate. Cred eu că am îmbinat și plăcerea și rezultatele, totul până acum”.

În prima etapă din 2021, echipa lui Stoican va avea un meci dificil acasă, cu ”U” Cluj. Momentan se află pe podium, cu 26 de puncte acumulate, la fel ca Rapid, care are un golaveraj inferior.

Vizualizări: 574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: