Bălăeţ: Vom face o treabă foarte bună și la fotbal

Clubul Primăriei Târgu Jiu va înfiinţa secție de fotbal, însă doar la nivel juvenil, pentru început. În cadrul CSM Târgu Jiu, club înființat, în urmă cu doi ani, în cadrul Primăriei, funcționează deja secțiile de baschet masculin și handbal feminin, cu echipe de seniori.

Pentru început cei de la CSM nu doresc să înfiinteze și secția de fotbal seniori, ci doar să construiască un puternic centru de copii și juniori, în cadrul clubului susținut de primărie.

Cu toate că edilul din Târgu Jiu a vorbit concret, de mai multe ori, despre o posibilă preluare a grupelor de copii şi juniori de la Pandurii, directorul CSM, Robert Bălăeț, a spus că nu va face competiţie cu alte cluburi şi nici nu va prelua juniorii acestora. „Nu cred că în orașul acesta doar Pandurii are juniori și nu mai sunt alți copii de 10-12 ani, care practică acest sport. Nu vrem să facem competiție cu nimeni, decât sportivă și pe teren, în rest, copiii împreună cu părinții o să-și aleagă clubul la care vor merge. Nu îi luăm cu forța!”, a explicat Bălăeţ, convins că şi secţia de fotbal va avea succes la clubul primăriei precum cea de handbal: „Văzând activitatea celor de la handbal pe sectorul juvenil, sunt convins că vom face o treabă foarte bună și la fotbal. Nu o să ne grăbim, vrem să creștem ușor, să clădim clubul de jos. Nu suntem în competiție nici cu Pandurii, nici cu Viitorul. Dacă se va munci foarte bine, în câțiva ani, se vor vedea rezultatele”.

CSM Târgu Jiu are grupe de copii şi juniori la handbal. iar la baschet a încheiat o colaborare cu CSS Târgu Jiu unde copii şi juniorii clubului şcolar au dublă legitimare CSS – CSM.

Odată cu începerea următorului an competiţional CSM îşi propune să înfiinţeze şi să înscrie în campionatele organizate de AJF Gorj grupe de copii și juniori până la vârsta de 14 ani.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: