Universitatea Craiova s-a distrat cu Farul

Universitatea Craiova a învins-o pe Farul Constanța, scor 4-1, în ultima rundă a play-off-ului Ligii 1.  Cu gândul la barajul pentru Conference League, programat vineri, acasă, împotriva lui FC Botoșani, Laurențiu Reghecampf și-a menajat oamenii de bază.

De cealaltă parte, Hagi a trimis tot ce a avut mai bun, dar elevii lui au fost surprinși de două ori în prima jumătate de oră. Roguljic a deschis scorul în minutul 21, cu un voleu splendid de la marginea careului de 16 metri, apoi Ștefan Vlădoiu a fructificat un contraatac-fulger. Reușita de onoare a dobrogenilor a venit în minutul 27, când golgheterul Jefte a profitat de neînțelegerea dintre Marius Constantin și Dan Nistor.

În partea secundă, Reghecampf și-a permis să îl debuteze pe David Sala, un mijlocaș în vârstă de 17 ani. Tot oltenii au fost mai periculoși, iar Baiaram a majorat avantajul în minutul 54, cu un șut plasat aproape de vinclu. Rezultatul final a fost stabilit la ultima acțiune de Andrei Ivan.

Universitatea Craiova încheie play-off-ul pe locul 3, cu 48 de puncte, și va juca barajul pentru Conference League împotriva lui FC Botoșani.

Vizualizări: 668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: