Craiova vrea să transfere un fost căpitan de la Rapid

Universitatea Craiova vrea să dea lovitura pe piața transferurilor şi să transfere un fost căpitan al Rapidului care e dorit de antrenor. Corneliu Papură vrea să-l transfere pe Marius Constantin iar mutarea s-ar putea face în acest week-end.

Fanatik a anunţat că oltenii vor cu orice preț să-l aducă pe Marius Constantin în Bănie. Oficialii medieșeni ar vrea suma de 300.000 de euro pentru a-l lăsa pe fundaș să plece, însă, patronul Mihai Rotaru nici nu vrea să audă de așa ceva, acesta dorind să plătească maxim 150.000 de euro. Gaz Metan va disputa penultimul meci, din campionatul regulat, contra Academicei Clinceni. După această partidă, situația lui Marius Constantin la echipă s-ar putea definitiva, în funcție de ce loc va ocupa Gaz Metan în campionat. Fundașul, în vârstă de 35 de ani, nu va evolua în partida cu formația ilfoveană, deoarece acesta este suspendat, în urma cumulului de cartonașe.

Sursa citată susține că Edi Iordănescu i-ar fi avertizat pe oficialii medieșeni de faptul că va părăsi echipa dacă îl vor lăsa să plece pe Marius Constantin.

Fundașul, în vârstă de 35 de ani, a fost transferat, liber de contract, de Gaz Metan, în toamna lui 2017, de la FC Viitorul. Marius Constantin s-a afirmat la Rapid, echipă pentru care a evoluat timp de 12 ani.

Vizualizări: 1,257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: