UNPR şi-a stabilit alţi 12 candidaţi

Uniunea pentru Progresul României și-a stabilit candidații în alte 12 localități. Mulți dintre candidați sunt oameni care nu au mai făcut politică și care vor să vină cu o schimbare în localitățile de unde provin. Alții sunt foști primari sau viceprimari care speră acum să facă mai multe pentru comunele lor. Fostul primar Cristinel Faiter va candida împotriva actualului primar la Roșia de Amaradia.

UNPR Gorj i-a anunțat pe Florin Drăgulescu la Arcani, Ion Voicu la Bengești Ciocadia, Radu Croitoru la Bolboși, Constantin Stăniloiu la Căpreni, Constantin Răuț la Ciuperceni, Claudiu Ioniță la Câlnic, Viorel Lincă la Jupânești, Sabin Nicolescu la Padeș, Pantelimon Tivig la Peștișani, Ștefan Văduva la Plopșoru, Ion Butură la Fărcășești și Cristinel Faiter la Roșia de Amaradia.
Unii dintre candidați sunt oameni care au învățat administrație de la actualii primari. ”Am lucrat opt ani cu actualul primar de la Peștișani, om cu o educație aleasă și am făcut o echipă foarte bună împreună. Eu am fost viceprimar și stând pe lângă dumnealui am învățat cu ce se mănâncă administrația publică locală, am învățat lucrurile bune. Acum aș vrea să continui proiectele care nu am reușit să le ducem la capăt”, a spus Pantelimon Tivig, candidatul UNPR la Peștișani. Alți candidați prezentați au criticat proiectele actualilor primari și vor să realizeze, în principal, investiții pentru tineri. ”La Padeș au fost ignorate în totalitate investițiile pentru tineri, pentru cultură, comuna Padeș nu are viață culturală. Noi nu avem echipă de fotbal la nivel de comună, nu avem nimic care să-i facă pe tineri să rămână acasă la ei”, a spus Sabin Nicolescu, candidatul UNPR la Padeș. UNPR Gorj a anunțat că va continua prezentarea pe rând a candidaților din toate localitățile județului până la depunerea oficială a candidaturilor.

Galerie foto


Vizualizări: 1,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: