UPDATE Pandurii nu au fost programaţi la meciul cu Oţelul

UPDATE

14.30: Jucătorii Oţelului au fost informaţi în urmă cu cinci minute să se întoarcă la Galaţi, întrucât nu se va mai juca meciul de vineri cu Pandurii!  GSP informează că oficialii de la LPF întocmesc comunicatul pe care să-l remită cluburilor, partida fiind anulată în acest moment.

13:30: Pro Sport a anunţat azi că Pandurii au fost neprogramaţi în etapa a 19-a din cauza datoriilor către Dinamo, iar liderul Oţelul a câştigat primele sale trei puncte din returul campionatului. Gălăţenii au fost înştiinţaţi chiar în timp ce se aflau pe drumul spre Târgu Jiu, fiind nevoiţi să se întoarcă, mai informează sursa citată.

"Termenul în care clubul Pandurii putea achita datoria a trecut, iar meciul nu a fost programat. Celelalte cluburi care aveau datorii către terţi, Universitatea Craiova, Rapid şi Unirea Urziceni, şi-au rezolvat problemele şi vor juca în etapa a XIX-a", au precizat surse din cadrul LPF pentru MEDIAFAX, citat de Pro Sport.

Conform regulamentului, neprogramarea în două etape în timpul unui sezon atrage după sine retrogradarea echipe respective în Liga a II-a.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: