UPDATE / Eugen Neagoe, stop cardiac la marginea terenului. Viaţa antrenorului a fost salvată

UPDATE / Viaţa lui Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, este în afara oricărui pericol în acest moment, au declarat surse de specialitate de la Spitalul Floreasca pentru ProSport.

"În acest moment e conştient, vorbeşte, viaţa nu îi mai este în pericol iminent. Rămâne la parter, unde este investigat cardiologic şi va rămâne internat. După ce se vor face toate investigaţiile, pacientul va fi trimis la Cardiologie. A fost o tulburare de ritm cardiac urmată de un infarct. Dar lucrurile au fost ţinute sub control, acum viaţa lui este salvată", au explicat pentru ProSport surse medicale.

Antrenorul Eugen Neagoe s-a prăbuşit pe bancă în prima repriză a partidei, disputată de Dinamo pe Arena Naţională cu U Craiova, în etapa a 2-a din Liga 1, iar echipajul unei ambulanţe, condus de o doctoriţă, a intervenit prompt, străduindu-se să-l resusciteze. Neagoe a fost dus apoi la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Eugen Neagoe, antrenorul de la Dinamo, a suferit un atac de cord duminică seara la marginea terenului pe care se disputa Dinamo - Universitatea Craiova.

Neagoe a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Antrenorul dinamoviștilor e în acest moment în afara unui pericol iminent. 

În minutul 25 al partidei de pe Arena Naţională, banca tehnică a "câinilor" a făcut gesturi disperate spre arbitrul partidei. Acesta a întrerupt partida, iar motivul a fost imediat aflat: lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău.

Vizualizări: 1,855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: