Uși de garaj secționale eficiente și practice - iată de ce conteaza să fie astfel

Să pierzi timp închizând sau deschizând ușa de garaj este un scenariu de care nu dorești să mai auzi. Așadar când vei comanda ușa de garaj ții cont specific de acest aspect. Ai de unde alege, modelele de uși de garaj moderne sunt variate și pun mare accent pe funcționalitate. Cel puțin dacă vorbim despre cele de la Alexiana. 

Să cauți usi garaj sectionale eficiente si practice nu este greu și bine ar fi să punctăm că nici nu mai este nevoie de căutat. Ai găsit furnizorul perfect, Alexiana. De ce? Pentru că proiectează ușile de garaj după dimensiunile specifice pe care clientul le dorește. Sunt uși de garaj secționale, care vin la pachet cu o serie de avantaje. Iată despre ce este vorba. 

Simplitate în funcționare 

Imaginează-ți ușa de garaj care se deschide înainte să ajungi în fața garajului, ai intrat, ai parcat și îndreptându-se spre casă o simplă apăsare de buton te ajută să o închizi. Acesta este efectul unui sistem modern, automatizat, care îți permite control total chiar și când nu ești în proximitatea ușii de garaj. Cele de Alexiana, cu pagina oficială www.alexiana.ro, pot fi acționate prin telecomanda din dotare sau din aplicația dedicată. 

În plus, nu au nevoie de planuri complexe, de montaje speciale, ci sunt versatile și ușor de adaptat pentru orice tip de garaj. Mai cu seamă sunt recomandate celor care au garaje mici, întrucât nu necesită spațiu special pentru deschiderea ușii. În fond, aceasta se ridică și se poziționează paralel cu solul după deschidere. Adică ai spațiu liber în fața garajului, în lateralele acestuia și în interior. La cerere, poate fi aleasă și ușa pietonală integrală, dacă vei avea destul de des nevoie de acces pietonal în garaj. 

De luat în considerare de asemenea:

● Ușile de garaj secționale de la Alexiana sunt garantate la numărul mare de deschideri/închideri. Vei afla că la montaj echipa sigilează un contor special în acest sens. 

● Garanția este una extinsă și reprezintă o ofertă unică printre furnizorii de nișă - 11 ani!

● Izolează termic și fonic. Asta înseamnă implicit și economii pe care le vei face, nemaifiind cazul de pierderi de căldură. Aspect care la timpul potrivit, mai ales în perioada iernii, îl constați numaidecât. 

Desigur, au scop rezidențial în principal, dar sunt la fel de des comandate și de către cei care își amenajează spațiul de lucru, adică în scop industrial. Motivul este clar, sunt versatile, sunt adaptate destul de ușor pentru orice tip de garaj. Pentru cei interesați de costuri, evident că următor pas, trebuie spus că în pagina oficială a furnizorului vom găsi un calculator practic. Poate la fel de practic ca și produsele furnizate. Astfel, pe baza măsurătorilor și a preferințelor cromatice poți afla un cost estimativ. O ofertă personalizată poți solicita tot de aici. 

Fie determinat fiind de lipsa de spațiu, dar mai ales de nevoia de a alege o ușă de garaj trainică, ușile de garaj secționale sunt o alegere excelentă. Pot fi o componentă importantă din planul de securitate al casei. Iată deci că are rol multiplu. Vezi galeria foto cu proiectele desfășurate până acum și alege-ți favorita. 

Contact: 

www.alexiana.ro

[email protected]

0230560560

0755111222

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: