UTA vrea victoria la Târgu Jiu pentru a rămâne în plutonul fruntaș

Adversarul echipei Pandurii din etapa viitoare, UTA Arad, va veni  la Târgu Jiu, cu dorinţa de a lua cele trei puncte din meciul care este  programat sâmbătă, de la ora 11, pe terenul sintetic, Înaintea meciului cu Pandurii, arădenii au doi jucători de bază accidentați, lucru care îi dă bătăi de cap lui Laszlo Balint.

Antrenorul UTA nu se va putea baza pe Bustea și Stancu, ambii urmând să lipsească în următoarele cel puțin patru meciuri. Pe lângă faptul că nu a putut câştiga meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, încheiat la egalitate, scor 1-1, şi a încasat primul gol acasă în acest sezon, UTA a mai primit o lovitură după jocul cu argeşenii. Unul dintre titularii din debutul acestui sezon, fundaşul stânga Bogdan Stancu, s-a accidentat şi va fi indisponibil cel puţin o lună de zile.

Antrenorul Balint  a analizat jocul celor de la Pandurii şi crede că echipa sa este „100% mai bună”, dar a atras atenţia elevilor săi asupra agresivităţii şi ambiţiei elevilor lui Adrian Bogoi. „Am încercat să analizăm puțin adversarul, am transmis câteva informații și băieților. Cu tot respectul pentru adversar, UTA este 100% mai bună decât Pandurii în acest moment, dar trebuie să ne ridicăm la un nivel foarte bun pentru a reuși să depășim agresivitatea și ambiția cu care joacă echipa adversă. Ne dorim să recuperăm punctele pierdute săptămâna trecută, în meciul cu Mioveni, să ne revanșăm față de suporteri, pentru că ne simțim cumva datori față de ei. Pe de altă parte, trebuie să spun că absența lui Stancu este o pierdere mare pentru noi, pentru că e un jucător care se pliază perfect pe filosofia mea de joc. În locul său va juca Tomozei în perioada următoare. Bustea va lipsi și el, are nevoie de o perioadă de două – trei săptămâni de repaus. Nu a fost complet refăcut, a jucat și a resimțit, din nou, dureri, așa că va sta acum. De la mijloc în sus avem variante, însă în apărare nu prea, de aceea nu risc să fac improvizații, pentru că ne-ar putea costa”,  a declarat Laszlo Balint.

Bogdan Stancu a acuzat dureri în timpul meciului cu CS Mioveni şi a fost înlocuit între timp primind şi diagnosticul de ruptură fibrilară la coapsa piciorului stâng.

Accidentarea lui Bogdan Stancu umple infirmeria, acolo unde sunt şi Stephan Coulibaly, Alexandru Ciucur şi Cristian Puşcaş.

Vizualizări: 649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: