Condescu: Pandurii poate ieşi din insolvenţă

Pandurii Târgu Jiu ar putea ieşi din insolvenţă mai repede decât sperau şi cei mai optimişti dintre suporteri, iar echipa gorjeanăva putea în curând să facă şi transferuri pentru a întări lotul. Rămâne devăzut ce cale va alege conducerea clubului pentru viitorul echipei şi ce obiectiv se va stabili pentru formaţia gorjeană care în acest moment se află la subsolul clasamentului Ligii 2.

Pandurii Târgu Jiu nu a stabilit un obiectiv pentru acest sezon, pentru că era de înţeles că în condiţiile financiare dificile de la club acesta nu poate fi decât evitarea retrogradării. Clubul se află în insolvenţă şi nu se poate vorbi de un obiectiv de promovare, chiar dacă s-ar putea perfecta transferuri, mai ales că lotul actual este unul de jucători tineri şi foarte tineri.

Preşedintele Adunării Creditorilor, Marin Condescu, a afirmat pentru Pro Sport că gorjenii pot ieşi din insolvenţă rapid după câştigarea procesului cu acţionarii la Curtea de Apel Craiova şi chiar ar putea să ceară FRF ridicarea interdicţiei la transferuri şi ar putea ataca promovarea: ”Pandurii poate ieşi mâine din insolvenţă. După ce ducem dovada că am plătit la Finanţe cam 1milion de euro, va fi deblocată şi acea intedicţie a FRF, prin care nu mai avem voie să legitimăm jucători, inclusiv pe cei liber de contract. Ne vom întări lotul în perioada următoare. Acum, clubul are puterea să revină în Liga 1”.

Gorjenii nu au mai putut transfera jucători în această vară, legitimând doar fotbalişti tineri sau promovând juniori ai clubului. După şapte etape scurse din noul sezon, Pandurii ocupă locul 18 în clasament, retrogradabil, cu 5 puncte, la fel ca ASU Poli şi FKCsikszereda.

Sâmbătă, de la ora 11:00, echipa din Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu UTA. În luna octombrie noul stadion din Târgu Jiu ar putea fi inaugurat, iar Pandurii îşi va disputa meciurile de pe teren propriu pe noua arenă.

Vizualizări: 1,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: