Văcaru despre parlamentarii PSD Gorj: Nu-i vrem

Deputatul de Gorj Alin Văcaru spune că nu vrea alături de el în Pro România parlamentarii PSD Gorj, cu care a fost coleg de partid acum doi ani. Văcaru și Ponta sunt parlamentarii de Gorj care au plecat din PSD și au fondat Pro România, unul fiind secretar general, celălalt președinte.

Văcaru pare că și l-ar dori doar pe Florin Cârciumaru, dacă ar fi mai tânăr. “Nu-i vrem. Știți foarte bine cum mă înțeleg eu cu domnul Weber, domnul Cârciumaru este la o vârstă la care nu își mai permite să plece, să o ia de la început în alt partid, a fost atâția ani președinte. Domnul Iriza a fost la toate partidele, să treacă și pe la Pro România nu cred că ar fi benefic pentru noi”, a spus Alin Văcaru.

Deputatul a și explicat de ce îl vede altfel pe Cârciumaru: “Domnul Cârciumaru a fost tot timpul o locomotivă pentru PSD, a câștigat toate alegerile la Primăria Târgu Jiu când a candidat. Noi nu am făcut sondaje, dar din câte am văzut în sondajele altor institute Florin Cârciumaru rămâne în continuare în pole position”. (A.A.)

Vizualizări: 1,664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: