Văcaru, ignorat de liderii PSD: Ei știu mai bine de ce!

Alin Văcaru, fostul prefect al județului Gorj, a fost scos din cărți de Partidul Social Democrat. Acesta nu a fost trecut, așa cum se aștepta, nici măcar pe lista de consilieri județeni iar șefii de partid susțin că nu mai e nici membru PSD. Alin Văcaru se declară însă un susținător înfocat al social-democraților și spune că va sprijini actuala echipă.

Rep.: Nu ați apărut pe listele PSD la Consiliul Județean, așa cum vă așteptați?

A.V: Nu aș vrea să comenteze deciziile lor. Ei știu mai bine de ce au făcut treaba asta. Nu au fost niciun fel de discuții. Știți foarte bine că de vreo două săptămâni sunt în Gorj, asta este lista, e foarte bine, sunt colegi de-ai mei pe care o să-i susțin.

Rep.: Nu vă deranjează că ați fost dat la o parte?

A.V: Nu mă deranjează chiar deloc. Am spus de fiecare dată că este important ca echipa să câștige, nu contează cine este în echipă. 

Rep.: Nu mai sunteți membru PSD?

A.V: Ba da, eu chiar sunt în Partidul Social Democrat. Eu fac parte din această echipă. O să rămân în PSD, nu voi pleca din niciun partid. Am spus că atunci când nu voi mai fi prefect mă voi întoarce doar la PSD, voi face doar politica PSD, acolo am și foarte mulți prieteni și îi voi susține pe toți, voi susține echipa câștigătoare.

Rep: Ați spus că atunci când nu veți mai fi prefect o să fiți fie la Consiliul Județean fie parlamentar. Acum, nici una nici alta?

A.V: Am spus că voi candida la alegerile care vor fi la momentul respectiv doar dacă voi fi propus de către echipă, nu mă voi băga eu cu forța, dacă echipa mă dorește eu nu voi spune nu, dacă nu mă dorește, nu este nicio problemă, eu îi voi susține în continuare.

Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: