Rotaru a ales între Leleşti şi Târgu Jiu. Ce a decis!

Marian Rotaru, primarul din Lelești, s-a hotărât. Acesta spune că își va depune candidatura pentru municipiul Târgu Jiu din partea Partidului Social Românesc (PSRO), condus la nivel central de Mircea Geoană. De altfel, primarul Rotaru anunță candidați ai PSRO în alte 50 de localități din județ. Începând de luni, 11 aprilie, toți cei care doresc își pot depune oficial candidaturile pentru alegerile locale.

Reporter: Se apropie alegerile. Candidaţi la Leleşti sau la Târgu Jiu?
Marian Rotaru: Cu un om ca domnul Cârciumaru, un om ca domnul Milosteanu și un om ca domnul Călinoiu mai poți să iei o decizie, alta decât să candidez la Târgu Jiu? Nici nu am apucat să spun ce vreau să fac la Lelești, și au luat viceprimarul și l-au obligat să candideze la Lelești din partea lor. Am în jur de 3.000 de semnături, semnături strânse de mine după program sau de alți colegi care m-au ajutat. Toată România este săracă, dar ca la Gorj, nu este niciunde.

Reporter: Sunteţi preşedinte de puţin timp la PSRo. Reuşiţi să găsiţi candidaţi în toate localităţile?
Marian Rotaru: Dacă nu găsim într-o localitate oameni care să fie pe profilul nostru, renunțăm. Am fixat primari în 50 de localități. Am încercat să cooptez în echipa mea foști primari, dar când am văzut că au probleme cu legea și am renunțat. Dacă am plecat pe acest principiu de a găsi oameni cu calități și care să nu aibă probleme, am renunțat, cu riscul de a nu avea candidați în toate cele 70 de localități.

Reporter: La Motru rămâne domnul Ilie Petrescu?
Marian Rotaru: Nu întâmplător l-am luat pentru că a fost nedreptățit când s-au făcut acele trocuri politice şi vrea să demonstreze omul că la Motru poate să câștige primăria pentru că este un om de valoare, un om de calitate, un om cu foarte mult bun simț care atunci când a promis ceva a și făcut.

Vizualizări: 1,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: