Văcaru: Vom face analize serioase și vom tăia în carne vie

Rezultatul alegerilor parlamentare din acest an i-a făcut pe mai mulți lideri de partid să facă analize mai serioase, mai ales că unii dintre ei nu au făcut nici măcar pragul pentru a intra în  Parlament. Unul dintre ei este Alin Văcaru, liderul Pro România de la Gorj. Acesta spune că se vor face analize serioase și vor ”tăia în carne vie”, mai ales acolo unde nu s-a văzut implicare.

Partidul condus de Victor Ponta la nivel național, Pro România, nu a reușit să atingă procentul de 5% pentru a intra în parlament. La Gorj, rezultatul a fost unul mai mare de 5%, însă nu a fost suficient. Alin Văcaru spune că se bucură totuși de echipa din care face parte, dar și faptul că vor fi făcute analize drastice.

”Vom continua. Sunt bucuros că am câștigat o echipă frumoasă și bună. O să ne pregătim pentru următoarele lupte, suntem toți oameni tineri. O să analizăm lucrurile după Crăciun. Vom tăia în carne vie acolo unde considerăm noi că anumiți colegi nu s-au implicat așa cum trebuia să o facă. O să vedem în urma analizelor ce am greșit și ce trebuie îndreptat, tocmai pentru ca în 2024 să fim mai pregătiți și să avem rezultate mai bune. Sunt mulți consilieri și de la noi și de la ALDE care nu au fost găsiți nici măcar în ziua votului, probabil sunt alții care vor să muncească mai mulți ca ei”, a spus Alin Văcaru, la Radio Infinit.

Pro România a obținut la Gorj pentru Camera Deputaților un procentaj de 6,7 %, iar pentru Senat 6,4%.

Vizualizări: 2,414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: