Vând haine în parcare

Comercianţii de haine vechi din Târgu Cărbuneşti au fost mutaţi într-o parcare. Timp de o lună şi jumătate, aceştia vor vinde hainele acolo pentru că piaţa second hand în care şi-au desfăşurat activitatea până acum va fi acoperită. Jumătate din bani au fost donaţi de norvegieni. Valoarea investiţiei este de peste 40 de mii de euro.

„Am semnat contractul cu firma care a câştigat licitaţia pentru a construi această piaţă. Se lucrează în hală la confecţia metalică. Construcţia va fi pe 450 de metri pătraţi. Am relocat comercianţii în imediata apropiere. Sper ca undeva la 1 noiembrie să dăm în folosinţă această piaţă”, a declarat primarul Dănuţ Birău.

Norvegienii din Kristiansand vor să fie prezenţi la inaugurarea pieţii. „Sumele ajung undeva la două miliarde (n.r. lei vechi), puţin mai mult decât ne aşteptam. Şi partea noastră a fost un pic mai mare. Noi plătim jumătate şi norvegienii jumătate. La inaugurare îi vom invita şi pe prietenii noştri din Norvegia”, a mai explicat primarul din Târgu Cărbuneşti.

Galerie foto



Vizualizări: 1,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: