Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Când se depun dosarele pentru ajutoarele de căldură

Târgujienii vor beneficia şi în acest sezon rece de subvenţie pentru încălzirea locuinţei. Pot solicita acest ajutor familiile al căror venit nu depăşeşte 615 lei/membru de familie. „Dacă cetăţenii vor depune cereri până în data de 20 noiembrie, vor beneficia de ajutoare de încălzire pe întreg sezonul rece, noiembrie-martie. Vom începe cu distribuirea cererilor din data de 16 octombrie. Vom lucra, ca şi în anii precedenţi, prin intermediul cluburilor vârstei a treia. Programul va fi de la ora 8 la ora 18, de luni până vineri”, a declarat Alina Toader, director adjunct în cadrul Direcţiei de Protecţie Socială Târgu Jiu.

Cererile pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică se vor depune doar la Direcţia de Protecţie Socială Târgu Jiu. Pentru aceste solicitări este necesară efectuarea unei anchete sociale în termen de 15 zile de la depunerea cererii.

Peste 2.700 de familii din Târgu Jiu au beneficiat anul trecut de subvenţia pentru încălzirea locuinţei.

Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: