Vânzarea lui Hora salvează, momentan, echipa Pandurii

Transferul lui Ioan Hora de la Pandurii salvează, pe moment, echipa ce are mari probleme financiare. Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că ceo 550 de mii de euro încasați scoate echipa din impas. Hora a fost prezentat oficial la echipa din Turcia, Konyaspor.

Ioan Hora a venit la Pandurii în urmă cu an ca jucător liber de contract iar acum a fost vândut de club cu aproape 550 de mii de euro plus un procent de 15% dintr-un eventual viitor transfer. Un preț bun, spun autoritățile locale, ținând cont de situația financiară a echipei. ”Pentru club este o vânzare care asigură o continuitate din punct de vedere financiar, rezolvă o problemă destul de spinoasă, aceea a părții financiare a clubului. Este o sumă destul de bună, ținând cont de faptul că acești 550 de mii vor fi întregiți de 15% din viitorul transfer. E important pentru noi să creștem astfel de valori, l-am luat pe Hora fără să plătim absolut nimic, iată am câștigat 550 de mii de euro, după un an de zile, an în care Hora a putut să dovedească faptul că este un jucător bun, un jucător de valoare, clubul l-a sprijinit din punct de vedere sportiv”, a spus Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu.

Golgheter all-time al echipei Pandurii în Liga I, Hora a contribuit decisiv prin prestaţia sa şi golurile reuşite la calificarea în play-off, clasarea pe locul trei la finalul sezonului şi calificarea în UEFA Europa League.

Vizualizări: 303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: