Vasile Moşoiu şi-a reluat atribuţiile de primar

Vasile Moşoiu şi-a reluat atribuţiile de primar al comunei Drăguţeşti, începând de luni, 11 iulie. Acesta a depus vineri jurământul, la mai bine de o lună după alegerile locale, pentru că a fost în concediu medical. Moşoiu este printre cei doi primari liberali din Gorj care riscă încetarea mandatului, după ce Curtea Constituţională a stabilit că se impune această măsură şi pentru primarii condamnaţi cu suspendare, care nu au fost reabilitaţi. Moşoiu nu crede însă că îi va fi încetat mandatul, aşa cum s-a întâmplat acum un an, dar spune că, dacă se va întâmpla, va contesta în instanţă.

Vasile Moşoiu, primarul comunei Drăguţeşti, a avut luni o primă şedinţă cu angajaţii instituţiei. Acesta spune că nu se va răzbuna pe subalternii care trecuseră de partea celor care i-au ocupat scaunul în ultimul an. „Am depus jurământul şi am revenit la primărie. Am avut o şedinţă, ca la început de săptămână. N-am venit la primărie să schimb ceva, n-am răzbunări pe X, pe Y, pe Z, toată lumea trebuie să-şi facă treaba. Viceprimarul a avut susţinerea partidului şi a mea, sper să facem o treabă bună”, a declarat Vasile Moşoiu.
Mandatul trecut al lui Moşoiu a încetat înainte de termen, după ce anul trecut prefectul a emis un ordin în acest sens din cauza problemelor cu justiţia. Moşoiu spune că, într-un an de zile, nu s-a făcut nimic în comună. „Într-un an de zile, de când am plecat eu de la primărie, comuna Drăguţeşti nu numai că a stagnat, dar a pierdut un start mare de tot. De când am plecat eu, în comuna Drăguţeşti nu s-a mai făcut nimic, ce am lăsat eu în comună, asta am găsit. Am lăsat nişte în proiecte în implementare, o parte au stagnat, o parte s-au finalizat”, a declarat Vasile Moşoiu.
Edilul local spune că va încerca să recupereze ce nu s-a făcut în comună. „Deocamdată fac şi eu nişte analize, o radiografie şi voi vedea exact ce s-a făcut într-un an de zile şi ce mai trebuia făcut. Am capacitatea de a recupera într-o jumătate de an, ce n-au făcut alţii într-un an. Am planuri multe, dar ale mele se şi pun în practică, alţii doar simulează sau au simulat”, a precizat Vasile Moşoiu.
MANDAT
Vasile Moşoiu este convins că, de data aceasta, prefectul nu-i va mai înceta mandatul. „Am încredere că lucrurile vor rămâne aşa cum sunt, eu am câştigat primăria cu voturile cetăţenilor Mă aştept însă la sesizări, la reclamaţii, am fost deja ameninţat în acest sens, adversarii mei politici cred că aşa pot câştiga primăria”, a declarat primarul comunei Drăguţeşti.

Vizualizări: 762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: