Vasile Stângă a fost validat în funcţia de antrenor al naţionalei de handbal masculin

Secretarul general al Federaţiei Române de Handbal, Mihai Marinescu, a declarat, marţi, că Vasile Stângă a fost validat în funcţia de antrenor principal al echipei naţionale de handbal masculin.

"Vasile Stângă a fost validat în şedinţa Comitetului Director în funcţia de antrenor principal al echipei de handbal masculin. El îşi va prelua prerogativele în cel mai scurt timp", a spus Marinescu.

Naţionala de handbal masculin a României s-a reunit marţi, la Arad, în vederea unui stagiu de pregătire şi a disputării mai multor meciuri de verificare, înaintea celor oficiale din preliminariile CM din 2011 (Suedia).

După câteva zile de pregătiri, handbaliştii tricolori vor disputa două partide de verificare, cu Macedonia, sâmbătă şi duminică. Naţionala României va întoarce vizita adversarilor la finalul anului, la Skopje, urmând a juca încă două meciuri amicale, în 28 şi 29 decembrie.

Pentru tricolori va urma o vacanţă de doar câteva zile, urmând ca între 8 şi 10 ianuarie să participe în Spania la un ultim test înaintea meciurilor oficiale din preliminariile CM din 2011 (Suedia).

România va întâlni Spania, Elveţia şi Brazilia, în cadrul turneului iberic, după care va pleca spre Finlanda, care va găzdui meciurile din grupa a II-a preliminară din cadrul CM din 2011, între 15 şi 17 ianuarie.

România va juca în ordine, cu Anglia, echipa ţării gazdă şi Bosnia. Prima clasată se va califica în play-off-ul CM din 2011, care se va disputa în dublă manşă eliminatorie, în 12-13 şi 19-20 iunie 2010.

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: